18.7.2015

Rippijuhlatarjoiluja




Vietimme kuopuksen rippijuhlia tiistaina ja sinne leivoimme suolaista ja makeaa tarjottavaa.

Kermakakun välissä oli kahta eri täytettä; mascarponea, kermaa ja Wienernougatmuruja ja toinen täyte oli valkosuklaa-nougatmoussea. Koristeeksi tuli valkosuklaassa ja tummassa suklaassa dipattuja masikoita. Kuningatarjuustokakku tehtiin Tarun Taikakakkujen ohjeella, mutta muuntelimme ohjetta niin, että laitoimme vadelmien tilalle mansikat ja yhdistimme täytteet emmekä tehneet kahta eri kerrosta. Kakkupohjasta teimme gluteenittoman.


Kalavoileipäkakun ohje on K-ruoka.fi-sivuilta, mutta sekin muutoksilla. Leipä on gluteeniton eikä sitä hienonnettu, kuten ohjeessa oli. Kostutus oli kasvislientä ja kala oli lämminsavulohta.

Kinkkuvoileipäkakun ohje on myös Tarun Taikakakut -sivuilta.

Lisäksi tarjolla oli minimuffineja, pullaa, keksiä jne.


Seuraavana päivänä teimme rääppiäisiin vielä Brita-kakun, ohje löytyy täältä.
Suuret kiitokset rakkaalle äidilleni, jota ilman ei näistäkään juhlista olisi tullut yhtikäs mitään <3




6 kommenttia:

  1. Äidit on ihan parhaita <3 Ja nam, mitä herkkuja!

    Olipa mukava nähdä, kaikkea hyvää sinun loppukesään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :)
      Oli kyllä mukava porista. Oikein hyvää loppukesää myös sulle <3

      Poista
  2. Meillä juhlat viikon päästä, kiitos ohjeista :-)

    VastaaPoista
  3. Herkkuset tarjottavat olleet teillä!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!